Laganmälan Östgötacupen 2017/2018

Lagtävling i Östgötacupen på jakt efter vandringspriset.

Minst 3 deltagare i vart lag, man kan var upp till 5 st. ( valfri sammansättning, stall, kompisgäng familj etc, är man fler än 3 räknas de tre bästa resultaten. )

Resultatet av 3 deltävlingar räknas samman till det totala cupvinnarlaget.

Varje deltagare anmäler sig individuellt till de tre första deltävlingarna, till finalen kvalificerar man sig i grenarna T3,T2, T8, V2 och V5 och F1.

Del tävling 1. Smali och firmakeppni 9/12, 2017

Del tävling 2+3. Tölttävling. klasser T1, T2 och T8 10/2 -2018
och
Gångartstävling klasser V1, V5 och F1 10/2 -2018

Del tävling 4. 5/3, 2018 Finaler A+ B finaler i T3, T2, T8 V2, V5 och F1. ( gratis ) kräver kvaflicering tävling 2 & 3, 2017.
Vinnare B-final får gå upp upp i A-final.

Anmälningsavgift för laget är 400kr/lag

OBS !! det krävs medlemskap i någon islandshästförening för deltagande ( framtid, GRS Meistari eller annan lokalklubb. Licens krävs inte för deltävling 1 men för deltävling 2+ 3 och finalen.

Alla anmälningar går via webanmälningssystemet www.icesale.se

Där anmälan betalas med kort ( via payson eller internet bank ) och blir giltig i samband med betalning.
Man måste vara anmäld inviduellt innan man anmäler laget, och i laget utser ni en lagkapten som anmäler laget ( Alltså en person anmäler laget och betalar in summan för laget.) Skriv med i anmälan alla deltagare och deras hästar namn.

Om lagtävlingen:

Smali och Firmakeppni som inleder vår Östgötacup är tävlingsformer som kommer ursprunligen från island. Där har man som mål att varje lag ska rida för ett företag som ska sponsra dessa personer i deras kamp efter vinst. Laget och företaget väljer själva vad företaget ska sponsra med, tex laganmälan.

Detta tycker vi är lite kul och för att locka in flera in i våran värld genom att öppna ögonen för det här ska vi använda oss av den traditionen.

När man rider för en sponsor är det meningen att ni ska göra reklam för företaget genom att döpa ert lag efter deras namn. Om företaget vill kan vi ställa upp en skylt på läktaren i Ridhallen under tävlingens gång som reklam. Ni ska försöka vinna vårt fina vandringspris som ni sedan tillsammans med sponsoren ska dela med och ta ha hand om.

Ni ska alltså hitta en sponsor och sedan där välja ut en i laget som blir lagkapten. Den personen är den som anmäler och betalar laget. ( i anmälan är det viktigt att ni skriver alla lagets ryttare och hästar, samt vilket företag som ni rider för.) priset för lag är 400kr

(Hittar ni ingen sponsor som vill sponsra erat lag så gör det inget, MEN ni ska ändå hitta bra namn döpa ert lag till.)
Utrustningskrav: Enligt FEIFs Rules and regulations. Dispens från reglement enlig klädsel 9/12 om man är maskeradutklädd.

Inga kvalgränser. Man får bara tävla en tölt klass och en gångartsklass per ekipage.
Samma häst får bara gå en tölt och en gångartsklass.